azot gübresi için ürünler (5)

At kuyruğu purini

At kuyruğu purini

Açıklama Silika, iz elementler ve mineral tuzları (özellikle potasyum, kalsiyum, kükürt, bakır, fosfor...) açısından zengin olan at kuyruğu purini, yeniden mineralize edici ve yapılandırıcıdır. Bitkilerin bağışıklık savunmalarını güçlendirerek birçok hastalığın ve böcek saldırısının önlenmesine katkıda bulunur. Ambalaj: 1 L'lik BIB, su ile seyreltilmesi gereken 5 kat konsantre Nasıl kullanılır? At kuyruğu purini, %10 oranında seyreltilerek kullanılır (1 litre purin için 9 litre su) Tohum ekimi ve fide dikimi için torfa eklenir Dikim sırasında sulama veya püskürtme ile, ardından her 2 haftada bir Güller, sebze bahçeleri ve çiçekler için püskürtme ile; Sürekli bitkiler, ağaçlar ve çalılar için bakım Sonbahar ve ilkbahar: %10 oranında püskürtme veya sulama (Hasattan sonra ve bitki gelişiminin başlangıcında). Ürün, 24/06/91 tarihli ve 2092/91 sayılı CEE yönetmeliğine uygun olarak organik tarımda kullanılabilir. AĞIRLIK: 2 kg BOYUTLAR: 20 × 15 × 20 cm
Kekik

Kekik

Kekik, İtalyan mutfağında yaygın olarak kullanılan belirgin bir lezzete sahip bir bitkidir. İyi bir pizzanın hazırlanmasında vazgeçilmez bir unsurdur ve domates soslarını tatlandırmak için fesleğen veya kekik gibi diğer taze otlarla çok iyi bir şekilde uyum sağlar. Taze seçildiğinde, tadı daha ince olur ve Akdeniz'in zarif balıklarıyla hoş bir şekilde eşlik eder.
Tutku çiçeği

Tutku çiçeği

Tutku çiçeği
Anti-nematod Hardalı

Anti-nematod Hardalı

Nematodlara dayanıklı hardal
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil